O podjetju

01

Kvalitetna strojna oprema

Širok strojni park zagotavlja kakovostne izdelke ter doseganje zahtev in pričakovanj naročnikov. V strojno opremo tudi nenehno vlagamo ter jo posodabljamo.
02

Dolgoletne izkušnje

30 let izkušenj v orodjarstvu, timsko delo, visoka tehnologija CAD/CAM sistemov ter kvalitetna strojna oprema zagotavljajo kakovost naših storitev in izdelkov.
03

Skrb za nenehen razvoj

Poleg vlaganja v strojno opremo skrbimo tudi za redno izobraževanje naših zaposlenih za delo z njo ter tako ostajamo konkurenčni na trgu.Verjamemo, da smo orodjarna vredna zaupanja.

O podjetju ION

Smo družinsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 2007. Naše izkušnje v orodjarstvu pa pridobivamo že od leta 1990.

Dolgoletne izkušnje, timsko delo, visoka tehnologija CAD/CAM sistemov, kvalitetne strojne opreme in usposobljen kader zagotavljajo kakovost naših storitev in izdelkov.

Specializirani smo za izdelavo orodij za preoblikovanje pločevine, orodij za brizganje plastike ter orodij za robotsko varjenje. Izdelujemo tudi vpenjalne naprave in kontrolne makete. Poleg tega nudimo tudi CNC rezkanje, žično in potopno erozijo, ploskovno brušenje, CNC struženje z gnanimi orodji ter izdelavo 3 D modelov ter prvih prototipov.

V našem podjetju vseskozi skrbimo za razvoj tako na področju izobraževanja, kakor tudi na izboljšanju delovnih pogojev zaposlenih. Nenehno vlagamo v strojno opremo, izobraževanje zaposlenih za delo z njo ter tako ostajamo konkurenčni na trgu.

Verjamemo, da smo orodjarna vredna zaupanja, saj je naš trud vedno usmerjen v kvalitetno izdelavo in doseganje zastavljenih rokov.

Naša vizija

Vizija našega podjetja je kakovosten izdelek in storitev ter doseganje zahtev in pričakovanj naročnikov.

Naše prednosti

Kakovost, natančnost in hitra odzivnost.

1
Zaposlenih
1 +
Opravljenih projektov
1 +
Zadovoljnih strank